Προσθήκη του KCC στο MetaMask Πορτοφόλι

kcc_metamask

Τι είναι το KuCoin Community Chain?

Το KuCoin Community Chain (KCC) είναι μια αποκεντρωμένη δημόσια αλυσίδα blockchain που συνδέεται άμεσα με το ανταλλακτήριο KuCoin και τροφοδοτείται από το KuCoin Community Token (KCS) που λειτουργεί ως το νόμισμα συναλλαγών του δικτύου. Το KCC είναι συμβατό με το EVM και προσφέρει μια ταχύτερη και πιο βολική εμπειρία πολύ χαμηλού κόστους ανά συναλλαγή για την κοινότητα. Ως αποτέλεσμα, οι προγραμματιστές θα έχουν πρόσβαση σε ένα ισχυρό οικοσύστημα, στο οποίο δημιουργούνται αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) και θα αποθηκεύουν ψηφιακά νομίσματα.

Το KuCoin Community Chain είναι ένα δημόσιο και εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο blockchain που δημιουργήθηκε από τις ομάδες θαυμαστών του KuCoin και του KCS, ενώ λαμβάνει ισχυρή υποστήριξη από το ανταλλακτήριο του KuCoin. Το νέο whitepaper του KCS που ανακοινώθηκε πρόσφατα, προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Με χρόνο μεταξύ κάθε νέου block στα 3 δευτερόλεπτα, η διαδικασία συναλλαγής πλέον είναι παιχνιδάκι!

MetaMask Πορτοφόλι

Απαιτούμενος χρόνος 6 λεπτά

Συνδέστε το MetaMask Πορτοφόλι σας με το KCC: Οδηγός βήμα-βήμα

  1. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, πηγαίνετε στο metamask.io και προσθέστε το στον Chrome σας, ή κατεβάστε την εφαρμογή του MetaMask από το Google Play Store ή το Apple App Store

  2. Όταν ανοίγετε το MetaMask, θα δείτε ως προεπιλογή το “Ethereum Mainnet”.

    metamask προσθηκη δικτυου

  3. Διαλέξτε την επιλογή ‘Custom RPC‘ από το μενού με το βελάκι πάνω δεξιά στην οθόνη αφού διαλέξετε την επιλογή ‘Ethereum mainnet‘. Σε περίπτωση που είστε από το κινητό, πατήστε στην εικόνα του μενού στην πάνω αριστερά γωνία. Διαλέξτε την επιλογή ‘Networks’ (‘Δίκτυα’) κάτω από την επιλογή ‘Settings’ (‘Ρυθμίσεις’). Έπειτα διαλέξτε την επιλογή ‘Add Network’ (‘Προσθήκη Δικτύου’) από το μενού.

    Metamask τι ειναι

  4. Θα πρέπει να εισάγετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του δικτύου KCC αφότου επιλέξετε το ‘Custom RPC‘. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, εμφανίζεται η σελίδα εισαγωγής δεδομένων.

    Metamask πορτοφολι

Για να ρυθμίσετε το KCC, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

metamask προσθηκη δικτυου

5. Αφότου ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, πατήστε ‘Save’ (‘Αποθήκευση’).

Το blockchain δίκτυο KCC έχει εισαχθεί ως επιλογή στα διαθέσιμα δίκτυά στο Metamask πορτοφόλι και μέσω του discover.kcc.io και των κοινωνικών δικτύων του KCC μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νεότερα για νέα πρότζεκτ και δράσεις!

Ακολουθήστε μας στο Twitter>>> https://twitter.com/KCCOfficialTW

Εγγραφείτε στο Telegram

>>>https://t.me/KCCOfficialEnglishCommunity

>>>https://t.me/KCCOfficialGreekCommunity

Ακολουθήστε μας στο Medium

>>>https://kccofficial.medium.com/

>>> https://medium.com/@KCCOfficialGreece