Συνέδριο Cosmoverse στην Κωνσταντινούπολη

Το Cosmoverse θα διεξαχθεί φέτος στην Κωνσταντινούπολη καθώς η καινοτομία του Cosmos SDK συνεχίζει να αναπτύσσεται.

COSMOVERSE ΤΟΥΡΚΙΑ

Τι είναι το Cosmoverse?

Το Cosmoverse είναι το μεγαλύτερο συνέδριο που εστιάζει στο οικοσύστημα Cosmos, τη διαλειτουργικότητα και περισσότερα.

Κάθε χρόνο, η κοινότητα του Cosmos ταξιδεύει σε μια νέα πόλη, μετά τη Λισαβόνα το 2021 και το Μεντεγίν το 2022, και φέτος το ταξίδι του έχει φτάσει στην Κωνσταντινούπολη το 2023. Η Cosmoverse συγκεντρώνει σημαντικούς ηγέτες σκέψης από το οικοσύστημα Cosmos και πέρα από αυτό.

Μέσα από συναρπαστικές κεντρικές ομιλίες και διορατικές συζητήσεις σε πάνελ, το συνέδριο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει την κοινότητα για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, υλοποιήσεις και οραματικές ιδέες.

Στόχος του Συνεδρίου

Το Cosmoverse επιστρέφει φέτος με την ετήσια διοργάνωσή του στην Τουρκία, παρουσιάζοντας τον διαρκώς αναπτυσόμενο κόσμο του οικοσυστήματος του Cosmos καθώς ,και τη δυνατότητά του να καλλιεργήσει ένα μέλλον αλληλεπίδρασης των λεγόμενων interchain για μεγαλύτερη και παγκόσμια συνεργασία.

Το Cosmoverse είναι το μεγαλύτερο συνέδριο όσον αφορά το οικοσύστημα του Cosmos SDK και
επιστρέφει για τρίτη χρονιά προς την Κωνσταντινούπολη, για τις ημερομηνίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου 2023.
Στόχος του συνεδρίου είναι να να οικοδομήσει νέες σχέσεις, συνδέοντας την κοινότητα του Cosmos με άλλα οικοσυστήματα για την πιθανή αύξηση της συνεργασίας μεταξύ των διαφορετικών δικτύων.

Σε συνέντευξη του συνιδρυτή του Cosmoverse Juri Maibaum, ειπώθηκε μεταξύ άλλων ότι:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Cosmoverse στην Τουρκική κοινότητα, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες κρυπτονομισματικές αγορές στον κόσμο. Θέλουμε να εκμεταλευτούμε την ευκαιρία αυτή για να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις τεχνολογικές καινοτομίες του οικοσυστήματος του Cosmos, ιδιαίτερα στην προώθηση των cross-chain δυνατοτήτων. Η ευρήτερη κοινότητα του Cosmos διαθέτει μια ποικιλία υπο-κοινοτήτων που συντελούν στον καινοτόμο χαρακτήρα όλων των project που την αποτελούν. Το Cosmoverse είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε το πόσο προχωρήσαμε και να παρουσιάσουμε το τι επρόκειτο να χτίσουμε στο μέλλον”

Το Cosmoverse έχει ιστορία να φιλοξενείται σε πόλεις που είναι γεμάτες ευκαιρίες, με κοινότητες
που μπορεί να φέρει αξία στο οικοσύστημα του Cosmos. Η Τουρκία έχει μετατραπεί σε κόμβο υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στον Παγκόσμιο Δείκτη Υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων από την Chainalysis.

Σύμφωνα με την μελέτη η Ελλάδα βρίσκεται στην 85η θέση

Η ανάπτυξη, η εξέλιξη και η ποικιλομορφία της Τουρκικής κοινότητας κρυπτογράφησης αντικατοπτρίζουν τις βασικές αρχές του οικοσυστήματος Cosmos.

Η πρόσφατη εισαγωγή του Replicated Security και η έπειτα εμφάνιση της Οικονομικής Ζώνης ATOM αποτελούν σημαντικά ορόσημα που μετασχηματίζουν την αρχιτεκτονική ασφαλείας του Cosmos Hub.

Οι επενδύσεις στο οικοσύστημα παραμένουν ανεκτίμητης αξίας, με το dYdX να ξεκινά μια αλυσίδα στο Cosmos SDK όπως επίσης και την εισαγωγή του native USDC.

Συμμετέχοντες του συνέδριου

Η φετινή διάσκεψη αναμένεται να συγκεντρώνει πάνω από 2000 συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν διακεκριμένους ομιλητές, να παρακολουθήσουν συζητήσεις σε πάνελ και να λάβουν μέρος σε εργαστήρια που επικεντρώνονται πάνω στις πρόσφατες εξελίξεις του Cosmos.

Η διάσκεψη θα ανοίξει τις πύλες της και σε άλλα οικοσυστήματα Layer 1, προσβλέποντας σε ένα πολυ-αλυσιδιακό ή αλλίως multichain 🙂 , μέλλον.

Οι σημαντικότεροι ομιλητές που θα λάβουν μέρος περιλαμβάνουν τον Ethan Buchmann, συνιδρυτή του Cosmos, τον Sunny Aggarwal συνιδρυτή του Osmosis, το μεγαλύτερο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο στον κόσμο του Cosmos, την Jelena Djuric συνιδρυτή του Noble, την αλυσίδα έκδοσης γενικών περιουσιακών στοιχείων για το Cosmos, και τον Charles d’Haussy, CEO του Ιδρύματος dYdX.

Φέτος, θα δούμε επίσης μεγάλους παίκτες της τεχνολογίας επιχειρήσεων στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων της Deutsche Telekom AG και της Vodafone.

Cosmos Hackathon

Το Cosmoverse φέτος θα προσκαλέσει παράλληλκα και την κοινότητα των προγραμματιστών πραγματοποιώντας το πρώτο Hackmos, ένα Cosmos hackathon που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 7 Οκτωβρίου. Οι προγραμματιστές θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν καινοτόμες λογισμικές λύσεις που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη του οικοσυστήματος του Cosmos.

Το Cosmoverse αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς εκδηλώσεων ATOMXYZ, που προωθούν την ανάπτυξη κοινοτήτων σε όλον τον κόσμο, όπως συνέβη σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Χονγκ Κονγκ, η Μπαλί, η Σιγκαπούρη, το Μπανγκαλόρ, η Πούντα Κάνα, το Ντένβερ και το Ντουμπάι. Αυτές οι συναντήσεις έχουν ενώσει τις διαφορετικές κοινότητες του Cosmos πριν από το ξεχωριστό γεγονός του Cosmoverse.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην τιμή των 99 δολαρίων, καθιστώντας το Cosmoverse μία από τις πιο προσιτές και περιεκτικές εκδηλώσεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Δωρεάν Είσοδος

Η ομάδα του Cryptohondos σε συνεργασία με τον αγαπητό σε όλοκληρη την Ελληνική κρυπτο-κοινότητα, CryptoCapitalist  προσφέρουμε 2 δωρεάν εισιτήρια για την είσοδο σας στο εν λόγω συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν από το Twitter του CryptoCapitalist