Wormhole Airdrop: Οδηγός για το W token

Στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, οι γέφυρες λειτουργούν ως συνδετικός ιστός μεταξύ των blockchain και εδώ είναι όπου εμφανίζονται πλατφόρμες συνδεσιμότητας όπως είναι το Wormhole.

wormhole airdrop

Στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, οι γέφυρες λειτουργούν ως συνδετικός ιστός μεταξύ των blockchain και εδώ είναι όπου εμφανίζονται πλατφόρμες συνδεσιμότητας όπως είναι το Wormhole.

Το Wormhole λοιπόν ανακοίνωσε πρόσφατα το airdrop του το οποίο φαίνεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ.

Για όσους ακολουθούν αυτό το σπορ, το κυνήγι κρύπτο-θησαυρών, θα εξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το airdrop καθώς και του τόκεν του Wormhole: $W.

Wormhole Airdrop – Χαρακτηριστικά

 • Εταιρεία: Wormhole
 • Τόκεν: $W
 • Αλυσίδα μπλοκ: Πολυαλυσιδιακή (Multichain)
 • Τομέας: Αποκεντρωμένες Χρηματοπιστωτικές (DeFi)
 • Μοντέλο: Σύνδεση μεταξύ των blockchain
 • Ανταγωνιστές:

Τι είναι το Wormhole;

Το Wormhole είναι μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας που επιτρέπει στα διάφορα crypto project να δημιουργούν είτε αυτόνομες γέφυρες μεταξύ των blockchain είτε πολυαλυσιδιακές εφαρμογές.

Ενώ οι κρυπτογέφυρες συνδέουν διάφορα blockchain μέσω ενός ανεξάρτητου και αυτόνομου ιστότοπου, οι πολυαλυσιδιακές εφαρμογές μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε ψηφιακά κεφάλαια μέσα στην ίδια εφαρμογή, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για μεμονωμένες και διαφορετικές κρυπτογέφυρες.

Η πλατφόρμα Wormhole αναπτύσσεται μεταξύ άλλων, από ένα αποκεντρωμένο σύνολο ομάδων όπως το Wormhole Foundation, η Wormhole Labs, η xLabs, η Superteam, η Lurk (ZK engineering) και η Zpoken (ZK engineering).

Εδώ έχουμε κάποιες από τις ποιες γνωστές κρυπτογέφυρες που έχουν χτιστεί πάνω στο Wormhole:

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα projects που παίζουν πάνω στο Wormhole αυτή τη στιγμή

Τι είναι το τόκεν $W – Πλήρες Χαρακτηριστικά

Το $W είναι το τόκεν διακυβέρνησης της πλατφόρμας Wormhole και του οικοσυστήματος DAO ως σύνολο.

Όπως και με όλα τα τόκεν διακυβέρνησης, όπως είναι πια το dYdX chain, ο στόχος του $W θα είναι να επιτρέπει στους κατόχους των τόκεν να καθοδηγούν και να επηρεάζουν την κατεύθυνση του πρωτοκόλλου μέσω διακυβέρνησης και ψηφοφορίας εντός αλυσίδας (on-chain) μέσω ενός αποκεντρωμένου αυτόνομου οργανισμού (DAO) που σχεδιάζει να υλοποιήσει η ομάδα του Wormhole.

Συγκεκριμένα, το Wormhole DAO αναμένεται να αναλάβει την ευθύνη για τις παρακάτω αποφάσεις και ενέργειες:

 • Προσθήκη και αφαίρεση συνδέσεις blockchain στο Wormhole
 • Αναβάθμιση έξυπνων συμβολαίων στο Wormhole
 • Προσαρμογή τελών σε διάφορα προϊόντα του Wormhole
 • Διεύρυνση ή προσθήκη νέων μερών στο σύνολο Guardian
 • Προσαρμογή ορίων ρυθμού (μια λειτουργία ασφαλείας)
 • Χρησιμότητα και σχεδιασμός τόκεν

Επιπλέον, η κατανομή του τόκεν $W φαίνεται να έχει ως εξής:

 • Μέγιστη προσφορά νομισμάτων: 10.000.000.000
 • Αρχική κυκλοφορία νομισμάτων: 1.800.000.000
 • Μορφή τόκεν: Native ERC20 και SPL (με χρήση του Native Token Transfer standard του Wormhole)
 • Κλείδωμα νομισμάτων: Το 82% των $W κλειδώνονται αρχικά και αυτά τα τόκεν θα ξεκλειδωθούν κατά τη διάρκεια τεσσάρων ετών.
Διανομή Τόκεν – Πηγή wormhole.com


Πώς μπορείτε να πάρετε το airdrop των $W

Παρόλο που το Wormhole δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία για την αίτηση του airdrop των $W, μπορείτε να ελέγχεξετε live αν το πορτοφόλι σας είναι καταχωρημένο ως επιλέξιμο για το airdrop.

Για να είστε επιλέξιμοι, θα πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει είτε συκριμενές κρυπτογέφυρες, όπως το Portal, είτε πολυαλυσιδιακές εφαρμογές στην πλατφόρμα του Wormhole.

Πότε θα πραγματοποιηθεί το airdrop των $W

Το Wormhole δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία για το airdrop των $W. Ωστόσο, αναμένουμε να λειτουργήσει όπως και έγινε και σε παρόμοια project όπως αυτό του Solana. Γενικά, τέτοιου είδους ανταμοιβών σε τόκεν δεν αποστέλλονται απευθείας στο πορτοφόλι σας αλλά θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα συγκεκριμένο site για να τα απαιτήσετε.

Η εν λόγω σελίδα αξίωσης του Wormhole δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, αλλά θα φροντίσουμε να την μοιραστούμε μαζί σας όταν ανέβει.

⚠️ Προσοχή⚠️
Κατά τη διάρκεια της περιόδου του airdrop, οι απατεώνες δημιουργούν απομιμήσεις λογαριασμών για να σας εξαπατήσουν. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί. Κάντε κλικ μόνο σε συνδέσμους από τον επίσημο λογαριασμό του wormhole στο twitter, και μην ανταποκρίνεστε σε απευθείας μηνύματα από άγνωστα μέρη σχετικά με το airdrop των $W, ανεξαρτήτως αν βρίσκεσται στο Twitter, Discord, Telegram ή άλλες πλατφόρμες.

https://twitter.com/wormholecrypto
Αποποίηση ευθυνών: Αυτός ο οδηγός είναι αυστηρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο και δεν αποτελεί χρηματοοικονομική ή νομική συμβουλή ή πρόσκληση για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ή για λήψη οποιωνδήποτε χρηματοπιστωτικών αποφάσεων. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και να πραγματοποιείται πάντορε τις ατομικές σας έρευνες.