Τα Νέα του dYdX στα Ελληνικά – Τεύχος #01

Το dYdX είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών στο δίκτυου του Ethereum. Το dYdX επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν στοιχήματα (futures trading) στις μελλοντικές τιμές διαφόρων κρυπτονομισμάτων. Το dYdX παρουσιάζει εργαλεία και επιλογές για συναλλαγές στον κόσμο του blockchain που βρίσκονται συνήθως μόνο στα κεντροποιημένα ανταλλακτήρια

dYdX στα Ελληνικά

Το πρώτο τεύχος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου για όλα όσα γίνονται στο οικοσύστημα του dYdX.

Διαβάστε παρακάτω για να ενημερωθείτε πάνω σε ποια κομμάτια εργαζόμαστε και να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον του dYdX το οποίο θα παρουσιάζει ανά διαστήματα νέα χαρακτηριστικά καθώς και καινοτομίες στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και συγκεκριμένα στην κατηγορία των DeFi, αποκεντρωμένων ανταλλακτηριων με μόχλευση, perpetuals και συναλλαγές με περιθώριο όπως αποκαλούνται στα Ελληνικά.

Λίστα νέων κρυπτονομισμάτων για Συναλλαγές

1. Ethereum Classic (ETC-USD)

Το έξυπνο συμβόλαιο για συναλλαγές με μόχλευση του Ethereum Classic (ETC) προστέθηκε στην πλατφόρμα του dYdX. Οι χρήστες μπορούν τώρα να συναλλάσουν το Ethereum Classic με μόχλευση. Το ETC είναι το 31ο κρυπτονόμισμα που εισάγεται στην πλατφόρμα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ανακοίνωση

2. Luna (LUNA-USD)

Λόγω της διακοπής του Terra blockchain και της συνολικής μεταβλητότητας της αγοράς, το LUNA έχει καταργηθεί από την πλατφόρμα.

3. Near Protocol (NEAR)

Η σύμβαση για μόχλευση του πρωτόκολλου (NEAR) προστίθεται στο ανταλλακτήριο. Συναλλαγές NEAR με τη χρήση τυποποιημένης μόχλευσης. Το Near Protocol (NEAR) 33ο κρυπτονόμισμα που εισάγεται στην πλατφόρμα.

4. RUNE (RUNE-USD)

Το (RUNE) προστίθεται και αυτό στο ανταλλακτήριο. Συναλλαγές RUNE με χρήση μόχλευσης. Το RUNE είναι η 34η διαρκής αγορά.

5. CELO (CELO-USD)

Το CELO είναι επίσης διαθέσιμο στο ανταλλακτήριο dYdX. Συναλλαγές CELO με τη χρήση μόχλευσης· Η CELO είναι η 35η διαρκής αγορά που έχουμε προσθέσει στο dYdX.

6. ICP (ICP-USD)

Το Internet Computer Protocol (ICP) προστέθηκε για futures και παράγωγα. Το Internet Computer Protocol (ICP) είναι η 36ο ζεύγος που εντάσσεται.

Νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα dYdX

Έκδοση εφαρμογής iOS

Το dYdX έλαβε πάνω από 200.000 αιτήσεις για την beta έκδοση της iOS εφαρμογής.

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της εφαρμογής συναλλαγών dYdX για iOS και συσκευές iPhone & iPad.

Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν συναλλαγές στην πλατφόρμα αιχμής μέσω των κινητών τηλεφώνων τους!